Grupp: Huvudforum

Kom gärna med kritik

4
Ogilla!
4
Gilla!
#0   Av: Lecic » Redigera
2014-02-23 07:25:18
Hejsan önskar få konstruktiv kritik Hoppas ni finner denna lilla video intressant. Mvh

0
Ogilla!
22
Gilla!
2014-02-23 08:46:39

Jag orkade lyssna i fyra minuter ---

vill du ha konstruktiv kritik:

behärska en eller fler tekniska analys metoder, och se till att det finns några korrelationer mellan dessa som förstärker din tes.

Ha en klar tes, och inte maybe we go up here and then there and we should explode........................ .. Inga fibonnacci , inga Gannfan Inga elliotwave.... Ingn tidsperspektiv av var man är någonstans..... åtminstone lite RSI, Stoch och MACD i olika timeframes så att åtminstone förstärker din tes.

Och varför göra reklam för esignal ?? Jag tror att 99.9 % av alla traders som har nån hum daytrading vet vad esignal är för något.

My five cent - på fyra minuter.

med all välmening //Gecee.

4
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 08:50:19

Haha :)

Gullig du är jag behärskar allt och alla tekniker och jag visar bara de nödvändiga slutsatsen. . Indikatorerna som jag använder ser ni också. Och ja vi siktar på vår värme så kom gärna med konstruktiv kritik i stället för att vara avundsjuk. Puss

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
16
Gilla!
2014-02-23 08:57:58

Du är SJUK.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 08:58:29

ja som fan ja e samtidigt duktigast ;)

1
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-23 09:03:54

0
Ogilla!
15
Gilla!
2014-02-23 10:07:18

Jag lyssnade på hela inlägget.

Gillar ditt sätt att redovisa din syn på börsläget. Fortsätt och ta gärna med GULD nästa vecka också eftersom jag har allt mitt PPM i goldmines nu...

"Tillsammans blir vi bättre traders"

Mvh Cykleristen

0
Ogilla!
27
Gilla!
2014-02-23 10:31:37

Säg inte att du vill ha konstruktiv kritik och sedan anklaga den som tar sig tid att ge dig konstruktiv kritik att han är avundsjuk.

GeCee är mycket duktig analytiker som träffar rätt oftare än du. Du däremot har kommit med väldigt bullish och väldigt bearish analyser genom månaderna utan att ge någon tidsperspektiv vilket gör att vad som än händer så har du någon analys som passar in och då slår du dig på bröstet om att du är bäst.

För övrigt är din engelska så fattig att du skulle vinna på att inte spela in analyserna på engelska...

Framför allt var ödmjukare. Du gör bara bort dig.

Att du inte förstår det...!?

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 11:24:37

Ni förstår inte. Jag är er spegel dvs är ni kaxiga så bemöter jag er samma tillbaka. Är ni trevliga så är jag trevlig tillbaka :)

Nej jag är den duktigaste. Och har mest rätt av alla offentliga i hela världen hur kaxigt de än låter är de bara att titta igenom varje film i de snart 9 månaderna jag gjort analyser och gemför själva. :)

Att prenumerera på mina analyser har du marknadens bästa indikator på de störra svängningarna i index.

NI SKA SE MIG SOM EN INDIKATOR till era investeringar.

MVH Robban

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
18
Gilla!
2014-02-23 11:46:53

Ja, vi förstår uppenbarligen inte... Vi förstår inte hur du kan lura dig själv om att du "har mest rätt av alla offentliga i hela världen". * så lite *...

Som jag skrev är det lätt att ha rätt när man kommer med motsatta analyser som inte ger något tidsperspektiv. I alla sammanhang kan du då komma med någon analys och säga, kolla "jag hade rätt". Ska jag påminna dig om bearish grafer du visade upp i okt-nov? Någon krash har inte kommit då. Men skulle kraschen komma nu kan du alltid hänvisa till denna graf och säga att du hade rätt, trots att du är mycket bullish nu.

För övrigt är du kaxig oavsett om andra skribenter är det eller inte. Skyll inte på andra för att rättfärdiga din brist på ödmjukhet. Som jag sa tidigare, om du är duktig behöver du inte skriva det, dina läsare kommer förstå det själva. Men du känner behovet att förtydliga att du är så duktig för att ingen ger dig den bekräftelsen. Varför är det så? Kanske för att du inte är så duktig som du tror.

Kom igen, öppna ögonen, ser du inte att mitt inlägg direkt fått 16 likes på noll tid. Jag säger bara högt vad många andra tycker. Har vi alla fel och du är den enda som har rätt?

”If you run into an asshole in the morning, you ran into an asshole. If you run into assholes all day, you’re the asshole.” (Raylan Givens)

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 12:05:40
Jag har visst perspektiv och säger som exempelvis nu att vi ser mot en topp i mars-maj. Att jag inte sätter ett datum exakt beror på att vi avvaktar beteende för när toppen nås , men ni är inte tillräckligt duktiga för att begripa de. då jag berättade om ett Topp scenario o oktober nov fick jag också rätt i då de va toppen som sattes i dec sen om man hade följt mina videosar hade man sett att vi ska navigera förr uppgång då jag för några veckor sedan skrev ett inlägg om att vi ska upp och återtesta topparna alternativt bryta över dom och att vi står inför ett riktigt köpläge som Philou sågade. Sen kommer Jag lixom förr bli väldigt bearish när vi ser tecken på topp varför jag svänger min syn och träffar marknadens större svängningar (bullish/ Bearish) på index bättre än alla andra offentliga. Vilket är fakta om du skulel orka titta igenom alla analyser och gemföra dom med alla andras Och att du stör dig på min engelska påvisar att ditt beteende är avensjuka då min engelska har blivit bra mycket bättre under de snart 9 månaderna jag har analyserat och är mer än begripligt för en språk begåvad individ. :) Ok att ni är så många som likar ditt inlägg beror på att jag har en stor hat klubb eftersom jag är duktigast och samtidigt kaxigast eftersom jag bemött dom kaxigt tillbaka (då jag är er spegelbild) vilket ledertill att dessa personer som likar de du skriver som förövrigt är samma personer till och från i alla forum. Och under mina år i börssnack har jag åtskilliga gånger dragit fram silkesvanten och knäckt personer verbalt så de står härliga till varför då? Om du ger negativt får du negativt tillbaka. Om du ger gott får du gott tillbaka. Om de finns ett sätt eller fler som leder till Harmoni kommer någon att göra de på de sättet,,, Då harmoni är den agive symbiosen mellan gott och ont,,, Och jag ger gott till min omgivning med alla träffsäkra analyser. Och jag ger negativt till er som förtjänar de svårare än så är de inte även fast du inte förstår detta. Mvh

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 12:18:02
In shallah,,,

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
15
Gilla!
2014-02-23 12:23:12

Ja, jag är avundsjuk. Det måste vara det... :-)

Ja, jag är inte språkbegåvad. Har bara franska som modersmål, pratar svenska i stort sett lika bra, och dessutom är flytande på engelska och italienska. Men språk har aldrig varit min starka sida. Jag har för övrigt aldrig sagt att jag inte förstår din engelska utan att din engelska är fattig vilket gör att det är besvärligt att lyssna på dina analyser.

Nåja, jag pratar med en självgod vägg, så jag slutar här. Be inte om någon jäkla kritik om du tror på konspiration så fort du får kritik. Du lever i din bubbla

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 12:26:59

ahah vi lever alla i vår bubbla ;)

360,,,

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
11
Gilla!
2014-02-23 12:39:38

Lecic försök beta av denna lista och lev efter det.. Så skall du se det händer fina saker i ditt liv..T,ex

35. Listen to your critics.

hela listan , Jag klarar inte av hela , men du som är yngre borde klara av det..

http://www.businessinsider.com/126-ways-to-lead-an-extraordinary-life-2014-2

--------------------------------------------------------------------------

Bestäm dig fatta rätt beslut och våga vinna

Inlägget är inte redigerat av författaren.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 12:43:14

Ja lyssnar på kritiken och jag besvarar den. Jag försöker ju få ett rikare språk genom att träna på engelska varje helg.

0
Ogilla!
15
Gilla!
2014-02-23 12:54:02

Lecic

Du ville ha konstruktiv kritik.. varför hugger du då på budbäraren av befogad kritik ??

Nästa gång kanske du inte får goda råd av en som har större kunskap.

--------------------------------------------------------------------------

Bestäm dig fatta rätt beslut och våga vinna

Inlägget är inte redigerat av författaren.

0
Ogilla!
11
Gilla!
2014-02-23 12:55:19

Vilket skämt. Att besvara sina kritiker med att de är avundsjuka är verkligen inte att lyssna på kritik.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
21
Gilla!
2014-02-23 13:54:21

Jag undrar vem det är du försöker övertyga om att du är bäst.....

Den som är bäst behöver inte skrika ut att han är bäst, resten av världen ser det redan.

I rest my case.

0
Ogilla!
14
Gilla!
2014-02-23 14:34:11

För att få lite distans..... Minns att den ena kombattanten erkänt öppet både en diagnos som påverkar hans sätt att interagera med omgivningen, samt att han har eller haft problem med droger.

Kanske inte ger nåt att bryta arm mentalt under dom förutsättningarna?

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 16:43:38

16 17 18 19

varför hugger jag budbäraren? Jag svarar ju sanningen tillbaka till er. Men ni förstår inte de och fortsätter slå er själva i erat eget huvud. i form av att ni inte förstår sanningen som jag skriver till er och tjatar vidare och jag svarar vidare..

kritik 1 inte visar mina elliott wave våg räkningar? för att jag inte vill visa dom till er helt enkelt. Utan vill visa er min färdiga slutsats i stället. Dvs de väsentliga,

2 inte visar indikatorer Jo jag visar att jag använder momentum indikator men den ser annorlunda ut än era,

att jag pratar fruktansvärt usel engelska har jag åckså svarat er. jag vill bli bättre på engelskan och hade ni sett mina filmer konternueligt så hade ni märk att den blir mycket bättre och den är fullt förstående för engelsktalande människor redan som den är

kritik om att jag är otrevlig. Ja är ett jävla svin de vet jag och därför behandlar jag dom som är kaxiga mot mig med samma medicin och är man trevlig är jag trevlig tillbaka de är väldigt enkelt då jag lever efter min lag,,, Sen är de en annan fråga varför jag är otrevlig och de har jag också svarat er då jag är er spegel,,, så vill ni ha mig ödmjuk då är ni ödmjuk mot mig :)och att jag har mest rätt av alla kända som gör analyser är också sanningen och de säger jag inte för att skryta utan för att de är sanningen. Och om ni inte tror mig så får ni kolla igenom alla mina videos och jämföra själva.

Ni ska använda mina analyser som en indikator till era investeringar och inte se mig som en lärare utan som en indikator.

Och sen om ni inte lär er så mycket av mina filmer så kan ni titta på tobbes filmer men han har inte alls i närheten av lika mycket rätt på index som jag har även fast han lär ut mera än vad jag gör..

jag har diagnos i form av bipolär sjukdom och har också berättat att jag har två sidor. (lixom alla ) En hemsk elak sida och en snäll fin sida och bara ni själva bestämmer vilken sida ni vill få tillbaka,,,

så vill ni ha en ödmjuk Robban ja då är ni ödmjuka till mig,,,

Simple,,, ;)

Mvh

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-23 16:55:19

20

Inget fel på din engelska.

Jag fattar vad du menar I videon utmärkt

Du behöver bara vara dig själv,inte vad dom vill.

Och om du har sjukdom,då är jag ledsen för det.

Att du tar det på engelska är väl för du vill nå ut brett.

Enda kritik jag kan komma med och hålla med Geecee är väl att det skulle vara bra om du körde en TES på ett RIKTIGT case.

Men du skall ta kritik anser dom,men kritik kan dom inte ta själv I sina TA trådar.

Bara kör ditt och hoppas depån växer.

Det är ju det vi vill.

Ha en bra dag!

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-23 16:58:47

Sant de vore ju jätte spännande om jag redovisade min elliott räkning men de vill jag inte och ni får se mig som en indikator i stället

Precis jag är bara mig själv,, lite väl mycket för en del,,,

Mvh

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-23 16:59:57

Faktum är att alla är bipolära men de vet inte mänskligheten om då alla pendlar i olika stora vågor bara

Mvh

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 17:02:21

jag är ett universal geni men de har medtiden svårt att förstå men inte framtiden

Mvh

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-23 17:03:47

23

Svenskarbetsplatspolitik

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 17:07:47

24

Lägg en graf på FING.

Så får jag se vad du tänker

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-23 17:11:07

Kan kolla på dom i nästa analys Mvh

0
Ogilla!
11
Gilla!
2014-02-23 18:56:19

Bubblan jag skrivet det uppenbara , hade du varit så bra som du säger hade du inte tramsat med filmer o forum.

Nån kanske redan sagt det inte läst strängen.

Stay hard

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 20:15:49

Jo vill ju föra vidare min konst ,,,

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-23 21:21:01

Om ni hade sett alla mina videos hade ni sett att jag har tagit alla stora rörelser i dow och omxindex sedan jag började ;)

0
Ogilla!
5
Gilla!
2014-02-23 21:39:49

Hahaha! Tack för Raylan Givens-citatet schwarzy! Inte hör förut! Me dig! :D

...........................................................................

Nyheter kommer och går, linjerna består! Oil-citat! :)

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-23 21:52:19

"Guds kvarnar mal långsamt men säkert"

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 06:29:50

Så lägg ut en länk så vi kan gemföra om någon har mer rätt än mig ;)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 06:34:36

Dvs ni kommer inte kunna länka till någon som har mer rätt på index större svängningar då jag redan har alla rätt,,, i dom 9 månaderna jag lagt ut mina videos.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-24 07:39:42

Behovet av bekräftelse är ibland stort, kärleken till ens förälder störst! prova där!

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-02-24 08:06:06

Ni förstår inte. Behovet av bekräftelse är mitt kvitto på att konsten nådde ut. Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 08:33:25

De här är den sista filmen jag gör gratis så vill man ha en av världens bästa indikatorer till sina investeringar som har över 95 procent rätt på de större rörelsrna på index så får man köpa ett 12 månaders prenumeration för 10 000 kr.

I prenumerationen ingår en analys i veckan där jag går igenom Sverige Tyskland USA Guld Olja Usd och metaller utöver detta kommer prenumeranten få ytterligare videos med utvalda stock picls case då jag ser inttrssanta case. Med hög träffsäkerhet.

För att kunna se mina filmer i fortsättningen såfår man maila sitt intresse på roleModel@live.se så kontaktar jag er tillbaka om vidare information.

Mvh

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-24 08:44:09

#37

Du måste sitta på en enorm hög med pengar eftersom dina 95% är grymt bra!

Varför ge ut en analys med tanke på din enorma förmögenhet?

Lyft på en och annan sten innan ni pröjsar för denna typ av analys!

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-24 08:50:52

De är bara kolla träffsäkerheten på index under de 9 månaderna som jag gjort filmer så förstår ni varför ett 12 månaders abonnemang från och med nu kostar 10 000kr

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 11:31:56

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-02-24 14:13:39

Shakespeare's pjäser erkändes tills mästervärk flera hundra år senare

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 14:23:53

de är så typiskt,,, när de väl sker ,,,förstår ingen förrns efteråt,,,

0
Ogilla!
9
Gilla!
2014-02-24 14:40:29

Man kan säga att du är före din tid.

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-02-24 14:41:36

svar ja ,,,

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 14:43:39

varför? just med den enkla anledningen att ingen vill framhävas sämre än den andre,,,

Mvh

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-02-24 15:30:50

ok,, men vad är högre än sanningen? ingenting för allt annat är missbedömning av den uppfattade verkligheten,,, utifrån sanningens perspektiv,,, Men inte från osannignen,,,

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-02-24 15:46:03

hur kan de komma sig att jag uppfattas före min tid? tiden har alltid funnits men sanningen är alltid den samma,,, ok så din omgivning är inte sanningen? Jo då men de ser inte de från sanningens perspektivus,,, hur menar du då? ja de finns bara en som kan ha de perspektivet,,, varför för medvetenheten är bara en ,,, ok,,, Nej då,, jag vet ju att jag finns också ja de gör du men du är inte jag,,, hur vet jag de? eftersom universum är oändlig måste de finnas oändligt med medvetenheter ,,, Varför då? för att universum har oändligt funnits,,,

varför har den de då? för att om ingenting finns,,, finns också någonting ;) ahha hur menar du då? ja ingenting existerar bara för att någonting alltid har funnits,, med andra ord ineting har aldig existerat därför har ingen ting alltid exiserat,,, men samtidigt har alltid existerat beroende på hur defffinerar som ingenting,,, ok vad är ingenting? ingenting är just de att någonting alltid funnits och eftersom ingen ting aldrig funnits har den alltid funnits,,,

;)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 16:01:40

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-24 16:14:39

jag tror du saknar flashback lite bubblan?

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-02-24 16:43:28

ahah ja beror ju på hur man tolkar de du säger ;)

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-02-24 16:43:32

ahah ja beror ju på hur man tolkar de du säger ;)

0
Ogilla!
5
Gilla!
2014-02-24 16:50:38

Du kan väl berätta hur många prenumeranter du får.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-24 18:39:05

Haha sant

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-24 18:52:03

Man kan studera Pleaderna om man känner sig lite nere

Lecic kan väl rekommendera stjärnhimmeln som kvällsrutin.

Då mår ni kanske lite bättre I er jakt på att fela personer

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-24 19:03:46

Hade jag varit så bra som du påstår att du är så hade jag inte lagt någon energi på att producera videor för några ynka tusenlappar ;)

Bara en tanke så ta det inte så hårt.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.